Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag.

Vandaag laat ik je een andere kadoverpakking zien voor het lampje van vorige week. Ik was op het web aan het zoeken en kwam op youtube een oud filmpje tegen van Jennifer McGuire.Het is van september 2016: “How to make a giftbag from an envelope”.Jennifer is geen demo van Stampin’Up! dus zij gebruikt andere merken en ik heb gewoon onze producten gebruikt. Zeg maar haar tutorial vertaald naar Stampin’Up!

Ik heb hiervoor een Whisper White C6 Envelope genomen. Deze heb ik bestempeld met de mooie achtergrond stempel Handwritten in de kleur Gray Granite. De voor en de achterkant van de envelop.

IMG_9185.JPG

Toen heb ik met snail de envelop dichtgeplakt. En daarna sneed ik met de Stampin’Trimmer aan de bovenkant een dun randje eraf.

IMG_9186

Met dezelfde trimmer maar nu met het score mesje ( de lichtgrijze) rilde ik 3 kanten van de envelop op 7/8 “. Deze rillijnen vouwde ik met mijn bonefolder en wel naar voren en naar achteren om.

IMG_9187

Door met mijn hand in de opening te gaan en wat te duwen vormt er zich een zakje. De hoeken die je ziet ontstaan plak je vast met Tear and Tape en dan vouw je met je vingers de zijkanten goed.

Met een gaatjestang ponsde ik twee gaten bovenin en hierdoor haalde ik een stuk Black Satin Ribbon om het zakje dicht te houden. ( wel eerst van te voren het kadootje erin doen haha).

Op een reststukje Shimmery White stempelde ik met Memento Tuxedo Black Stempelinkt de Tekst : “Life is Sweeter with friends like you”. Deze komt uit de set Detailed With Love.

Dit stansde ik uit met een Die uit de Stiched Dies set.

Uit een rest stukje Basic Black Cardstock stansde ik nog een scalloped Oval uit van de Layering Ovals Framelits Dies . Ik plakte ze op elkaar met Tom Bow en daarna met wat Dimensionals op het zakje. 2 kleine pareltjes om het af te maken en je hebt een prachtig sjiek zakje.

Om je te laten zien dat het zakje er heel anders uit ziet als je een andere kleur gebruikt heb ik er nog 1 gemaakt. Bij deze heb ik niet op 7/8″gescored maar op een 1/2″. Hierdoor wordt het zakje breder maar minder diep.

IMG_9189

De inkt, strikje en cardstock zijn in Real Red. Dat is ook de kracht van Stampin’Up! je hebt dan alles in dezelfde kleur: papier, inkt embellishments, Markers, Blends.

IMG_9188.JPG

Wat je toch kan maken van een simpele witte envelop! Zo nu kan ik weer een vriendin blij maken. Welke is jouw favoriet?

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Geen categorie, Stampin'Trimmer, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s