Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag:Happy Birthday!

Vandaag is het de verjaardag van onze goede vriend Geert. Geert was ook mee naar Boedapest en wat hebben we met ons viertjes gelachen en genoten. Geert ging vroeger met mijn man naar PSV en nu gaan we al drie jaar met ons viertjes naar de F1. Geert en Willem kunnen zo kletsen samen daar komen Aggie en ik niet tussen haha.

Voor deze speciale vriend moest er dus ook een speciale kaart komen. Ik twijfelde nog even om de set Half Full te gebruiken omdat hij en Willem ook echte wijnliefhebbers zijn. Maar heb toch gekozen voor de mooie nieuwe stempel set En Route deze set is onderdeel van de Suite Best Route. Het bestaat uit diverse onderdelen die super bij elkaar passen. Je vindt de Suite op pagina 52 en 53 van de catalogus.Voor deze kaart heb ik 3 onderdelen gebruikt: De stempelset, de Maps ETC. Dynamic Textured Impressions Embossing Folder en de Best Route Memories en More Card Pack.

En Route Clear-Mount Stamp Set  Maps Etc. Textured Impressions Embossing Folder

 

Best Route Memories & More Card Pack

In de laatste zitten 56 kaartjes en stickers en dat voor maar 12,00 euro. Hier onder kun je een filmpje zien waarin wordt uitgelegd wat de verschillende Memories en More Card packages inhouden:

 

Terug naar mijn kaartje. Het cardstock is Pacific Point,dat vind ik zo’n mooie kleur blauw. Deze heb ik dus ge-embossed en daarboven op heb ik een kaartje uit de Memories and More Cardpack geplakt. Op een stukje Whisper White cardstock heb ik de straten gestempeld met Gray Granite stempel inkt ( 1 keer afgestempeld op mijn Grid paper) en daar boven met behulp van mijn Stamparatus de wegwijzers gestempeld met Pacific Point stempel inkt. De Stamparatus zorgt ervoor dat ik de stempel precies op de juist plaats kan stempelen en dat ik het meerdere keren kan be-inkten en stempelen om een mooie duidelijke afdruk te krijgen: SUper!

De afdruk heb ik uitgestanst met een vierkant uit de Stitched Dies set en met dimensionals heb ik dit weer op het kaartje geplakt. De tekst Happy Birthday is een sticker die ook uit de Memories and More Cardpack komt. Evenals de auto.

Een makkelijk kaartje maar ik vind hem erg geslaagd. Ik denk wel dat Geert er blij mee is.

De Suite Best Route gaan we ook gebruiken tijdens een workshop. Mooi voor mannenkaarten maar ook voor scrapbooken. Hou onze agenda in de gaten voor de datums.

Fijn weekend, liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s