Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag:

Vandaag een overzicht van waar mijn Stampin’ Up! tas allemaal is geweest. Ik heb er enorm veel lol in gehad om mijn tas te fotograferen bij allerlei Standbeelden. In  Budapest zijn er beelden zat, dus mijn vriendin en ik vonden het een hele leuke uitdaging om mijn tas leuk op de foto te krijgen. De bekendste is Ronald Reagan en Franz Liszt en de laatste foto is van Anonymus. Van deze dichter/schrijver is niet eens bekend of het een man of een vrouw is. Ze zeggen dat als je zijn/haar pen aanraakt dat je dan slaagt voor je examen. Dus dat gauw gedaan voor Teun en Nick ( toelatings examen). Je ziet goed dat de Pen meer goud glanst dan de rest van het beeld. Dit omdat iedereen dit aanraakt. Net als de handen van Ronald Reagan en het buikje van de politieman. Ik vond hem op Bromsnor lijken van Swiebertje.

 

 

Zo de vakantie zit erop. We zijn al druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe “koffie en kaart” en workshop schema. En natuurlijk komt er weer een kerstevenement aan. Willem’s worstenbroodjes zullen er zeker weer bij zijn! Dus nodig alvast vriendinnen en familie uit en kom dan gezellig bij ons knutselen en lunchen. We laten zo snel mogelijk de datums weten.

Liefs Ine en Mandy

 

 

 

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Stampinup, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s