Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: opdracht kaartje.

Regelmatig krijgen wij opdrachten om kaarten te maken. In de winkel ben je voor een beetje mooie kaart al snel 4 euro kwijt. Wij maken ze precies zoals jij het wenst en dan kost het maar 3 euro en heb je een handgemaakte kaart die niemand heeft. We kunnen er de naam van bv de jarige opzetten en de leeftijd. Of een bepaalde kleurstelling of hobby erin verwerken.

Mijn zoon bestelde van het weekend ook een kaart bij mij want zijn lieve vriendin werd 21. Zijn opdracht was een sjiek kaartje. Gelukkig had ik bij de DSP actie het mooie Broadway Bound Specialty DSP gekocht. Prachtig papier met aan de ene kant felle kleuren en aan de andere kant goud glanzende motieven:

Broadway Bound Speciality Designer Series Paper

De foto laat niet helemaal zien hoe mooi het papier is. Kom gerust eens langs om het in het echt te bewonderen en je hoeft ook geen heel pak te kopen maar je kunt bij Madebyinepie ook Shares kopen ( half/kwart pak).

Terug naar het kaartje. Dennis had het papier uitgezocht en er zit een vel bij met gouden letters dus daar heb ik de 21 uitgeknipt. Deze heb ik op een ovaal geplakt ( met dimensionals) die ik met de Stitched Shapes Framelits Dies en mijn Big Shot heb uitgestanst. Op een ander stuk Whisper white Cardstock had ik de dame uit de set Beautiful You gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt.
Beautiful You Clear-Mount Stamp Set

En haar jurk en hoedje heb ik uitgeknipt uit het DSP en erop geplakt: prachtig effect. Dan het geheel uitgestanst met de grootste cirkel uit de Stitched Shapes Framelits Dies en op een stuk DSP geplakt van 3 7/8″bij 5 5/8″. Dit weer geplakt op een basis kaart van Whisper White cardstock van 5 7/8 “bij 8 1/4″gerild op 4 1/8”. En de voorkant van de kaart was klaar.

Aan de binnenzijde heb ik het sentiment uit dezelfde stempelset gestempeld: Happy Birthday Gorgeous. Mijn zoon vond het een hele mooie kaart en ik hoop dat Maartje dat ook vond.

Wil je ook zo’n mooie kaart maken? Dan kun je bij ons de producten bestellen. Wil je het liever een keer uitproberen, kom dan een keer naar onze Koffie en Kaart middagen. Iedere eerste maandagmiddag van de maand ben je van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur hier op de Faramir. Kosten zijn inclusief drinken en wat lekkers: 5 euro, voor iedere extra kaart komt er 2,00 euro bij.Neem gezellig iemand mee of kom alleen. Graag even per mail aanmelden dan weet ik hoeveel werkplekken ik klaar moet zetten. De eerste is op  maandag 3 september.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s