Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Nieuwe LetterDies

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met mijn nieuwe Letter Dies. Mijn  trouwe volgers hebben al vaak mijn Large Letter Framelits Dies hier gezien. Het is geen goedkope set maar ik heb er al zoveel plezier van gehad, vooral de Eclipse Techniek is zeer geliefd bij mijn klanten/ workshoppers.

Large Letters Framelits Dies

Nu is er in de nieuwe catalogus een andere letterset bijgekomen en net als bij de vorige set heb ik die voor mijn verjaardag gevraagd en gekregen. Dit is de Layering Alphabet Edgelits Dies

Layering Alphabet Edgelits Dies

Met deze set kun je losse letters uitsnijden, of met een soort driehoek eraan zoals de kaart die ik gemaakt heb. En wat je hieronder op het plaatje ziet.

Layering Alphabet Edgelits Dies

In het ondersaande filmpje van Stampin’Up! laten ze precies zien wat je ermee kan.

De Dies kosten 151,00 euro en je kunt het ook met de bijpassende stempelset kopen in een bundel en dan krijg je 10% korting en kost de bundel 172,75.

Deze maand hebben we echter Bonusdagen en als je bv alleen de Dies koopt krijg je 2 vouchers ter waarde van 6 euro. En mag je in September dus voor 12 euro een product uitzoeken. Koop je de bundel en bv nog een inktpad , dan krijg je 3 vouchers en mag je dus in September nog voor 18 euro euro producten uitzoeken. Dus een extra 10 % korting.

Mooie Actie van Stampin'Up1

Hier komt nog bovenop dat je bij ons boven de 50 euro geen verzendkosten hoeft te betalen, die nemen wij voor onze rekening en dat is ook weer een voordeel van 5,95 euro.

Dus ben je jarig deze maand dan is dit een goede kadotip. wat vinden jullie trouwens van het kaartje? Is het geen schatje?

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s