Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: snel babykaartje.

Een vriendin van mij appte mij: Ien heb jij nog een babykaartje voor een meisje voor mij? Ik had er nog twee liggen maar wilde ook mijn nieuwe baby sets uit proberen.

 De Sweet Baby bundle is echt een geweldige set. door de bijpassende Dies maak je met gemak de mooiste babykaarten.

Echt super schattig toch?

En ook de Fastened With Love stempelset is geweldig:

Fastened With Love Photopolymer Stamp Set

En samen maakte ik er gauw een kaartje van. De baby heb ik gestempeld en de Bow heb ik ingekleurd met de Watercolor Pencils nr 2 daar zit Flirty Flamingo in. En uit Flirty Flamingo cardstock heb ik ook het omslagdoekje uitgestanst. Met de bijbehorende inktpad heb ik de tekst It’s a Girl gestempeld op een cirkel van de Stitched Framelits Dies. En de olifant en het eendje op de basiskaart. Nog een keer “It’s a Girl” op Whisper White cardstock gestempeld en uitgeponst met de Classic Label Punch. En dit opgeplakt met  dimensionals: Easy Peasy!

Toch een schattig kaartje?

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Dies, kaarten, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s