Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Vandaag laat ik jullie weer een opdrachtkaartje zien.”De opdracht was “het is voor een man en hij houdt van voetbal,PSV en hij heet Tim.”

Okee , Stampin”Up! heeft geen stempel van een voetbal dus moest ik even een creatieve oplossing bedenken. Dat rood en wit de kleuren zouden worden was wel duidelijk. De naam Tim kon ik natuurlijk uitstansen met mijn geweldige Large Letters framelits Dies.

Dat heb ik gedaan in Real Red en Whisper White Cardstock. Toen ook maar meteeen de letters PSV uit Real red gestanst. Het PSV logo staat in een ovaal dus heb ik de grootste ovaal gebruikt van de Stitched shapes Framelits Dies ( echt zo’n fijne set, die gebruik ik supervaak). Maar ja dit was wel heel eenvoudig. Plotseling schoot mij een kaart te binnen die een vriendin van mij hier bij de Koffie en Kaart had gemaakt.

IMG_6545.JPG

Ze maakte toen een Brabantse vlag.

Ik heb gekozen voor een vierkante kaart van Whisper White cardstock van 12 cm bij 24 cm. Gerild op 12 cm en dubbel gevouwen. Hierop de kleine rode en witte vierkantjes die ik met de Layering Squares Framelits Dies heb uitgestanst ( 3,5 cm bij 3,5 cm). Je kunt hiervoor ook de Stitched Shapes framelits Dies gebruiken, maar ik vond de strakke vierkantjes beter bij deze kaart passen.

Met Mini Dimensionals heb ik de letters Tim op de vierkantjes geplakt. Zo blij met deze kleine variant van de Dimensionals.

Het ovaal heb ik versierd door met een nieuw product : Vegas Gold Shimmer Paint( staat in de nieuwe Herfst en Winter catalogus)en een dun penseeltjes , stipjes op de stitched rand te doen. dat maakte het logo echt af.

Het sentiment komt uit de geweldige Nederlandse set Beste Vrienden. Zo blij dat Stampin’Up! echt naar ons luistert en steeds meer nieuwe Nederlandse sets op de markt brengt. ( In de nieuwe catalogus zitten zelfs 2 nieuwe Nederlandse Kerst sets :))

Beste vrienden Year Clear-Mount Stamp Set (Dutch)

Dit heb ik gestempeld met mijn Real Red inktpad. Dit is echt de kracht van Stampin’Up! alles past perfect bij elkaar qua kleur.

IMG_9299

Hoe vinden jullie het kaartje geworden? Ik ben er echt heel tevreden mee en trots op het eindresultaat. Deze kaart kun je niet in de winkel kopen. Wil je ook zo’n bijzonder kaart bij ons bestellen of zelf hier bij ons maken mail dan even naar: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s