Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Ik had nog stukken Whisper White Cardstock over en wilde heel graag met mijn Dandelion Wishes stempel set gaan spelen. Ik besloot de grote stempel in mijn Stamparatus te doen en mijn Many Marvelous Markers te gebruiken. Echt zo makkelijk om met een paar markers een geweldig resultaat te behalen.

Ik heb bij de ene kaart: Poppy Parade, Pacific point, Granny Apple Green,Mango Melody ,Bermuda Bay en Pineapple Punch gebruikt. Je kleurt met de zijkant van de brede punt van je marker het stukje bloem in wat jij wilt. Dan maak je de stempel schoon met je Simply Shammy( zo fijn om mee te werken in combinatie met de Stamparatus)en pakt een andere kleur Marker. Je kan meteen zien of het goed is en anders doe je het gewoon opnieuw, dat is het fijne van de Stamparatus. Het sentiment komt uit de mooie set:Beautiful Promenade bundel. Hele mooie stempels en Dies.

Beautiful Promenade Photopolymer Bundle

Vooral de teksten en de mooie Dies spraken mij aan en daarom heb ik de bundel aangeschaft.

Ik heb de hoeken van de kaart afgerond en gesponst met Mango Melody inkt en op een Pacific point basiskaart geplakt ( ook hier de hoeken afgerond met de Detailed Trio Punch).

Stampin'Up!

Ik vond het kaartje nog te kaal en om wat bling bling toe te voegen heb ik de Metallics Sequin Assortment gekozen en met het super handige nieuwe apparaatje : Take your Pick Tool, was het een koud kunstje de sequins op te pakken en op de juiste plek te plakken. Deze Tool staat in de nieuwe herfst/wintercatalogus en is een duidelijk Must Have. In het onderstaande filmpje zie je wat voor mogelijkheden de tool heeft.

Het andere kaartje heb ik met andere kleuren markers gemaakt en op een basiskaart in Bermuda Bay geplakt. Voor de bling bling heb ik hier gekozen voor parels die ik met de Dark Bermuda Bay Stampin’ Blend heb gekleurd. Zo past het perfect bij de kaart.

Stampin'Up!

Welke vindt jij de mooiste?

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stamparatus, Stampin Markers, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s