Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Bella and Friends

Aanstaande woensdag krijgt mijn tante, de zus van Ine, een hondje! En dat moet natuurlijk gevierd worden met een kaartje.
Bella and friends - makkelijke maandag.jpegDe stempelset Bella and Friends is daar perfect voor.
Als basis kaart heb ik het cardstock in de kleur Gray Granite gebruikt. Dit is 1 van mijn nieuwe favoriete Neutrals kleuren. Voor de mat heb ik een stuk Whisper White ge-embossed met de Pinewood Planks embossing folder:

pinewood planks

De stempel heb ik met Memento gestempeld en vervolgens ingekleurd met de Stampin’ Blends: Dark and Soft Suede, Dark Granny Apple Green, Light Call Me Clover, halsband in Dark Night of Navy en het hartje in Dark Real Red. Voor de lichtblauwe lucht heb ik de Pacific point watercolor pencil gebruikt met een aquapainter.

Zo heb je in een mum van tijd een makkelijk kaartje gemaakt, klaar om iemand blij mee te maken.

Liefs, Mandy en Ine

PS Hieronder vindt je een foto van ons met ons lieve teamgenootje Danielle Kassing van Stamp Along. Zij kwam gisteren vanuit Ijsselstein naar Geldrop gereden om haar zoon Luuk bij ons te brengen die in Eindhoven gaat studeren. Hij blijft gezellig een paar daagjes op de Faramir. In het kader van #StampinUp30 hebben wij deze foto gemaakt! Zonder Stampin’Up! hadden we elkaar nooit ontmoet. “You’ve got a Friend in me!

IMG_9448.JPG

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stampinup

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s