Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

“Dies Dinsdag: Climbing Orchid

Eindelijk heb ik mijn set Climbing Orchid weer te voorschijn gehaald. Door alle nieuwe producten kom je bijna niet toe aan de oude favoriete stempelsets.

Climbing Orchid Photopolymer Stamp Set

Omdat ik met de opdracht kaart zat in wit /geel/zwart, heb ik de Orchideen gestempeld in Black memento inkt en daarna ingekleurd met de Stampin’Blends: Dark Daffodil Delight en Light Daffodil Delight. Heerlijk om lekker ontspannen in te kleuren. Omdat ik toch bezig was heb ik meteen ook extra afdrukjes gemaakt en deze ingekleurd met Dark en Light Petal Pink. Daarna de afdrukjes uit gestanst met de bijbehorende :Orchid Builder Framelits Dies..

Voor de bloemen stengels heb ik gekozen voor de takjes stans uit de set Seasonal Layers Thinlits Dies.

De bloemen met Dimensionals op een Basic Black basiskaart ( 5 7/8″ bij 8 1/4″ score op 4 1/8″)geplakt. Het sentiment komt uit de set Hand Delivered  en heb ik ge-heat embossed met wit embossingpoeder.

Een mooi stijlvol kaartje vind ik het geworden.

Stampin'Up!

Bij de roze variant heb ik de Darling Label Punch set gebruikt voor het sentiment en heb ik wat parels gekleurd met de Stampin’Blends om wat bling bling toe te voegen.

Stampin'Up!

Leuk om te zien wat een ander kleurtje en sentiment doet.

Wil je ook een keer met de Stampin’Blends komen kleuren ? Kom dan 3 december naar Koffie en Kaart dan kan je ze uitproberen en meteen het verschil zien tussen de Stampin’Blends, Stampin’markers en de Watercolor Pencils. Zet het in je agenda! Op onze website op de pagina Evenementen staan de nieuwe datums van Koffie en Kaart, de Workshops en ons Kerst evenement Kerst en Kaart. 

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Dies, kaarten, koffie en kaart, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s