Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is mijn favoriete Stampin’Up! product?

Vandaag niet een” Wat is er over Woensdag”. Maar “Wat is mijn favoriete Stampin’Up! product?”

Deze vraag wordt mij vaker gesteld en ik heb diverse favorieten die ik jullie 1 keer in de maand op woensdag wil laten zien.

Op nummer 1 staat met stip bovenaan: De Stampin’Trimmer!

Stampin' Trimmer

Wat een fijn apparaat is dit! De Stampin’Trimmer maakt snijden en scoren zo gemakkelijk!. Ik heb voordat ik bij Stampin’Up! kwam eerst een hele goedkope snijmachine gehad maar die mesjes waren al heel gauw bot en nieuwe kon je niet kopen. Daarna heb ik voor mijn verjaardag een trimmer gekregen van Tonic. Hier kon je niet alleen mee snijden maar ook scoren. Helaas waren die knoppen zo groot dat je allleen of de snijknop of de scoreknop in het apparaat kon doen. Nou dat werkt dus niet :op het moment dat je wilt gaan scoren moet je eerst die knop gaan zoeken. En nieuwe mesjes waren duur en moeilijk verkrijgbaar.

Het grote voordeel van de Stampin’Trimmer is dat je beide knopjes kunt laten zitten. De Donkere is met het snijmesje, de lichtgrijze is voor het scoren.

Ook ideaal is het dat de liniaal in inches en centimeters is. De Stampin’Trimmer heeft een uitschuifbare arm zodat je ook de grote scrapvellen van 12″bij 12″ er makkelijk mee kunt snijden/rillen. ( fijn om grote doosjes te maken)

Aan de onderkant zit een groot opbergvak waarin je bv je bonefolder of reservemesjes kunt bewaren. En deze mesjes ( ril en snij) zijn gewoon bij ons te bestellen. 2 mesjes voor 7,50 euro en de rilmesjes 2 voor 6,00 euro.

Stampin' Trimmer Cutting Blades  Stampin' Trimmer Scoring Blades

Hier onder is een filmpje in het engels waarin de Trimmer wordt uitgelegd. Wil je de trimmer een keer uitproberen kom dan eens langs op onze Koffie en Kaart middagen of Workshops. Datums staan op onze site onder het kopje Evenementen. Vooral ons Kerstevenement is zeer geliefd, daarom 2 dagen dit jaar, maar vol is vol!

 

En wil je de Stampin’Trimmer bestellen, helpen we jullie graag en heb je hem binnen een paar dagen in huis.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s