Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: I came from a land Down Under

Wie kent dit liedje nog? Van Men at Work. Aan dit liedje moet ik denken als ik aan Australie denk. En natuurlijk aan Kangaroes. Sam en Teun waren deze vakantie eerst met ons naar Gran Canaria geweest en daarna met hun moeder naar Australië. Toen ze ( eindelijk) na 3,5 week hier thuiskwamen was ik dolblij dat ik ze weer kon knuffelen. Ze hadden heel lief cadeautjes meegebracht ( traditie hier), wij sparen nagelknippers uit de landen/steden waar wij of de kids zijn geweest. En nu hebben we er 1 uit Australië: zo leuk. En Willem kreeg weer een bierfles koud houder. Deze keer met een vw bus erop.

Mandy werd hierdoor geïnspireerd om een leuk bedank doosje te maken met een Kangaroe uit de mooie bundel:Animal Outing Clear mount Bundle

Animal Outing Clear-Mount Bundle

Ze gebruikte hiervoor de Kraft Pillow Boxes

Kraft Pillow Boxes

Ze heeft eerst het doosje los gemaakt en met een ovale Die een opening gestanst met behulp vd Big Shot.

e92d971f-c6cd-40b2-bd2a-ed92a672f821.JPGaa169cfd-e1ed-4ff4-b04d-146072e417c5

Daarna uit een stuk Whipser White ook een ovaal gesneden en die met de Tufted Dynamic Textured Impressions Embossing Folderge-embossed. Prachtig effect en om het nog mooier te maken heeft ze wat White Shimmer Paint erover gedaan . Dit is een nieuw product uit de Herfst/Winter catalogus en ik ben er helemaal weg van. Je kan er mee stempelen, of met een sponsdauber accenten aanbrengen of wat in een Stampin’Spritzer doen en wat water en als een spray mist er op spuiten. Er zijn 4 mooie kleuren, die ik hier een volgende keer wel zal laten zien.

Jammer dat je het effect ervan niet goed op de foto kunt zien.Het is een mooie subtiele glans. En het is echt een schattig doosje/kaart geworden.

Stampin'Up!

21 en 23 november hebben we een Techniekworkshop oa met de Shimmer Paint en Embossing Pasta, kijk voor meer details op onze evenementen pagina en noteer de daums in je agenda.

Mooie Actie van Stampin'Up1

Nog maar heel even kun je van deze actie profiteren. Wil je een bestelling doen , dan helpen we jou graag,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Doosjes, kaarten, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s