Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Minialbum

Zoals ik al eerder schreef vind ik naast kaarten en doosjes maken, het maken en versieren van een minialbum helemaal leuk.

Vooral omdat ik zo weg ben van het mooie Twinkel DSP en de twee baby stempelsets heb ik weer een babyminialbum gemaakt. Deze keer een Accordion Zig Zag Minialbum. Ik vond deze tutorial op youtube van Kay F: https://youtu.be/_SBzN0XgAbM

Ik heb de omslag gemaakt van Thick Whisper White want die is wat steviger.De pagina’s heb ik gemaakt van Pool Party. En uit het Subtles DSP heb ik de bijpassende vellen in Pool Party en Petal Pink gehaald. En uit hetTwinkle Twinkle DSP. Dit is wat Stampin’Up! zo uniek maakt : alles past perfect bij elkaar! Dus zo gemakkelijk om te combineren! En de 2 stempelsets passen ook perfect bij elkaar. ( Sweet baby bundel en Fastened With Love)

Dit minialbum is ook leuk om te maken voor een kraamkado, of als je ander DSP gebruikt voor een verjaardags kado. Wil je ook dit album maken dan ben je van harte welkom op 21 of 24 januari 2019 overdag en 23 januari s avonds. Je kunt dan het babyalbum maken of een mannenversie met de On Route Suite of een verjaardagsversie.Kosten 10,00 euro incl materiaal,drinken en wat lekkers.

Kom gerust langs om het album in het echt te zien, jullie zijn van harte welkom hier op de Faramir!

Deze diashow vereist JavaScript.

Liefs Ine en Mandy

Ps we kunnen dit album ook op bestelling maken.

 

Categorieën:Geen categorie, Mini album, Stempelsets

Tags:, ,

2 antwoorden

Trackbacks

  1. Wat is er over Woensdag. – Welkom bij Made by Inepie
  2. Vrije Vrijdag – Welkom bij Made by Inepie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s