Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: de eerste kerstkaarten zijn af!

Omdat op 5 september de nieuwe Herfst en Winter catalogus in gaat, wil ik jullie toch alvast mijn eerste 2 kerstkaarten laten zien. Ik ben echt nog niet in de kerststemming maar vond de sets zo leuk dat het toch geen straf was om deze kaarten te maken.

De eerste kaart heeft een basis van Old Olive cardstock. Daarop heb ik een stuk Whisper White geplakt die ik met de Sheet Music Clear-Mount Stamp set in verschillende kleuren groen heb bestempeld en gescheurd. Daarop komen de 2 mooie herten uit de nieuwe Bundel Dashing Deer. Ik heb deze gestempeld in Crumb Cake en Early Espresso. En voordat ik ze op Whisper White cardstock stempelde heb ik nog even met een Sponge Dauber, Bright Copper Shimmer Paint op sommige plekken aangebracht, wat een geweldig mooi effect geeft:

 

IMG_9512

De takjes heb ik gemaakt met de nieuwe Sprig pons die past bij de nieuwe Nederlandse stempelset : Vrede met Kerst.  ( als je ze als bundel koopt krijg je 10% korting).Daar komt ook de stempel Kerst uit. Het woordje “Fijne”heb ik gestempeld met de Labeler Alphabet set. Ik vind hem echt mooi goed gelukt : mijn eerste Kerstkaart.

Mijn tweede kaartje vind ik super schattig. De Pinguins heb ik mooi rond gestempeld met mijn Stamparatus en een zelfgemaakte template. En ook de kleine sneeuwvlok uit dezelfde set: Making Every Day Bright heb ik zo gestempeld. Het Sentiment komt uit de set Making Christmas Bright die je als bundel kunt kopen met de Christmas Bulb Builder Punch. Met deze pons heb ik de onderste Pinguin uitgeponst. De Pinguins mutsjes zijn ingekleurd met de Stampin’Write Markers in de nieuwe in color kleuren. Met de Stamparatus en de markers heb ik het woordje Bright ingekleurd. Dat geeft zo’n mooi effect. Op de mutsjes en de zwarte tekst heb ik wat Champagne Mist Shimmer Paint gedaan ( een nieuwe favoriet van mij). Vooral s’avonds glinstert dat zo mooi.

 

IMG_9517 (1)                                           IMG_9518 (1)

Stampin'Up!

Wil je ook zulke leuke kerstkaarten/projecten maken schrijf je dan in voor ons Kerstevenement: Kerst en Kaart.  Op zaterdag 15 of 22 december.Meer info vindt je op onze website onder het kopje evenementen.

Wil je de nieuwe Herfst/Winter catalogus ontvangen stuur ons dan even een mailtje, madebyinepie@gmail.com,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stamparatus, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s