Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag:

Gisteren liet ik jullie zien hoe je een mooi gestempeld vlak kunt maken met tape. Helaas gebeurt het weleens dat de tape het cardstock wat beschadigd.

Geen nood , zoals ik het altijd tegen mijn workshop dames zeg: het is maar papier en ieder vlekje is geen fout maar een mogelijkheid tot creativiteit. Ik stempel er overheen, of ik plak er iets op of over heen of zoals in deze kaart: ik snij de strook los , verdeel het in vierkantjes. Doe er een mat onder van Granny Apple Green cardstock. Plak deze met dimensionals op de kaart en kijk: probleem opgelost.

IMG_9602

De tekst komt ook uit de mooie stempelset Tropical Chic en heb ik met de inktpad en Stampin’ Write Markers ingekleurd. Geeft zo’n leuk effect.

Ik vond hem toch een beetje kaal en heb de streepjes stempel er nog onder gedaan. De binnenkant en de envelop ook weer bestempeld en mijn restjes kaart is klaar.

Aanstaande maandag gaan we tijdens Koffie en Kaart een van de kaarten maken die ik deze week laat zien op mijn blog. Er zijn nog wat plaatsen vrij dus als je deze set wilt uitproberen, ben je van harte welkom van 14.00 -16.00 uur hier op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:kaarten, koffie en kaart, Stampin Markers, Stampinup, Stempelsets, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s