Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag heb ik dit kleine super schattige doosje gemaakt: het is maar 3″ bij 1 1/2″ ( 7,7 cm bij 3,7 cm). Je maakt dit doosje van 6″bij 6″ DSP papier. Bij de suite Tropical Escape waar de Tropical Chic bundel onder valt( pagina 120/121 van de nieuwe jaarcatalogus)zit ook bijbehorend DSP:Tropical Escape DSP

Tropical Escape 6" x 6" (15.2 x 15.2 cm) Designer Series Paper

Dus dit heb ik gebruikt om dit doosje naar het voorbeeld van Sam Donald van Pootles Papercraft te maken. In het doosje kunnen bv 3 pepermuntjes. Maar ook geld of 2 kleine geurtheelichtjes kunnen erin.

IMG_9638 (1)              IMG_9637

Je kiest een vel DSP uit, score dan op:  1 1/2″, 2 1/4″, 3 3/4″, 4 1/2″ (3.5, 5.5, 9, 11cm) met je Stampin’Trimmer. Draai het papier een slag en score dan op 1 1/2″, 4 1/2″ (3.5, 11cm).

Wil je dit doosje in cm’s maken dan moet je eerst het DSP snijden op 14,5 cm bij 14,5 cm. Het doosje wordt dan ook iets kleiner dus dan passen de 2 theelichtjes niet meer maar de 3 pepermuntjes wel.

Knip de 4 scorelijnen in tot de eerste horizontale scorelijn, en knip 2/3 van de vierkantjes weg (zie tekening).

IMG_9640

IMG_9641

 

 

Doe lijm op de 6 kleine tabjes aan de goede kant van het dsp en plak het doosje in elkaar. Pons een halve cirkel uit met de 3/4″cirkelpunch, om het doosje makkelijker te kunnen openmaken. Versier het doosje naar eigen idee.

Ik heb gekozen voor de tekst “Lieve groetjes”  uit de “Van Alles Wat”Nederlandse stempelset en dit uitgeponst met de Classic Label Punch en de bloem uit de stempelset  heb ik gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende Die. De bloem heb ik met een dimensional opgeplakt. De tekst gewoon met Tombow Liquid Glue.

Voor vragen of bestellingen mag je ons altijd bellen of mailen,

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s