Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: 2 (3) kaartjes

Vandaag op Vrije Vrijdag niet 1 maar zelfs 2 kaartjes met de geweldige bundel: Tropical Chic.

Ik vind het zo’n geweldige set.Met enorm veel  mogelijkheden, prachtig bijpassend DSP en door andere kleurcombinaties krijg je steeds een ander effect. Ik ben nu een beetje in de groen, oranje en roze tinten gebleven maar probeer het eens met blauw: hartstikke leuk!

 

De eerste kaart die ik jullie wilde laten zien is  heel eenvoudig: een stukje DSP wat stempels, 3 stansjes en dimensionals en klaar:

Stampin'Up!

De tweede kaart Is iets moeilijker. Ik heb met een Sponge Dauber 2 kleuren inkt op een stempel gedaan, eerst de lichtste kleur en dan de donkere. Hier overheen wat water gespoten en op een stuk Shimmery White cardstock gestempeld. Dit cardstock is het fijnste als je met water werkt. Ik heb een stichted ovaal uitgestanst en het woordje Happy uit de nieuwe Merry Christmas Thinlits Dies. Ik heb het woordje Happy met 2 Stampin’Write markers ( 2018-2020 In Color) ingekleurd en daarna met de Finetip glue pen bewerkt zodat je een mooi glanslaagje krijgt. De randen heb ik gesponst en met een penseeltje heb ik wat verfspetters gemaakt. Nu hoefde ik alleen nog het woordje Birthday te stempelen en uit te stansen. Dit opgeplakt met dimensionals en dan het geheel op een basiskaart geplakt.En ook weer klaar.

Stampin'Up!

Dankzij het feit dat al de producten van Stampin’Up! bij elkaar passen qua kleur, maakt het creatief bezig zijn een stuk eenvoudiger.

Want terwijl ik dit stuk schrijf, kon ik het niet laten om toch even een blauwe versie te maken. Ik heb gewoon 3 blauwtinten uit mijn rek gepakt:Pacific Point,Bermuda Bay en Coastal Cabana. Even gestempeld, 2 bloempjes uitgestanst en met dimensionals opgeplakt : en tadah ik heb alweer een basiskaart af die ik door toevoeging van een tekst zo klaar heb om te sturen. Zo makkelijk is het.

IMG_9655

Aanstaande maandag hebben we onze eerste koffie en kaart, en mogen de dames kiezen welke kaart ze willen maken. Er zitten kaarten bij voor beginners en gevorderden dus iedereen kan een mooi kaartje maken. Heb jij  nu ook zoiets van dit wil ik ook maar ik kan het niet? Schuif dan gezellig aan en je zult verbaasd zijn met wat voor leuke kaart je naar huis gaat na 2 uurtjes gezellig bezig zijn. En dit alles voor maar 5 euro inclusief drinken, iets lekkers en al de materialen. Iedere eerste maandag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur hier op de Faramir. Hopelijk tot snel.

Liefs, Ine en Mandy

 

 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s