Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag :Wink of Stella

Van een van mijn Stampin’Up helden Pootles leerde ik dat je met je Watercolor pencils en de Wink of Stella , heel mooi kan inkleuren.  Geweldig effect, je kleurt een beetje in met je potlood en als je dan met de Wink of Stella erover heen gaat kan je de kleur mooi verplaatsen en krijg je een mooi glittereffect. Easy Peasy!

IMG_9510.JPG

Overdag valt de glitter niet zo op, maar s’avonds wel.De onderste glitter rand heb ik met de Champagne Mist Shimmer Paint gedaan met een penseeltje. Ik vind die nieuwe Shimmer Paints helemaal geweldig! 4 prachtige kleuren en zeker dadelijk voor de Kerst kaarten een Must Have.

IMG_9499

Deze stempelset.Accented Blooms heeft een bijpassende pons: deTailored Tag Punch Ik heb de nieuwe set watercolor pencils gebruikt, daar zitten prachtige nieuwe kleuren in. Die kan je deze maand nog bestellen. En met een klein stempeltje uit de set Timeless Textures wat verfspatjes toegevoegd.

Stampin'Up!

 

Hier heb ik andere kleurcombinaties genomen voor de bloemen en met de set Labeler Alphabet het woordje Friend toegevoegd. En ik vond het leuk om er een kleiner vierkant kaartje van te maken. 1  basis Stempel en toch 2 verschillende kaartjes.

De Clear Wink of Stella Glitter Brush kost 9,50 euro. Je doet er heel lang mee en als hij op is kan je hem vullen met alcohol en dan kan hij nog een ronde mee. Je kan hem bij ons bestellen en dan heb je hem binnen een paar dagen in huis.

liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s