Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: nog 1 kaartje met de Tropical Chic set. En de resultaten van koffie en Kaart.

Maandag was onze eerste koffie en kaart, ik had vorige week genoeg voorbeeldkaarten gemaakt maar maandagochtend kriebelde het opeens bij mij: ik wilde nog een babykaart maken. Om aan de dames te laten zien dat je met 1 set door verschillend kleurgebruik: rouw-, verjaardags- .bedankt- en geboortekaarten kunt maken.

Ik vind het zelf een geweldig kaartje geworden. Ik heb een basiskaart van Whisper White cardstock gebruikt van 5 7/8″bij 8 1/4″ gescored op 4 1/8″.

Hierboven een Balmy Blue stuk cardstock van 5 5/8″bij 3 7/8″. En daar bovenop weer een stuk Whisper White cardstock van 5 3/8″bij 3 5/8″.

Hierop heb ik  2 bladeren gestempeld in Granny Apple Green en Balmy Blue. De streepjes  en de bloem zijn ook gestempeld in Balmy Blue. De bloem en de olifant heb ik uitgestanst met de bijpassende Dies.

Wat zijn de diertjes van A Little Wild toch schattig:

A Little Wild Clear-Mount Stamp Set

Ik heb de olifant gestempeld in Memento Black en daarna ingekleurd met de Dark en Light Smokey Slate Stampin’ Blends. En een klein beetje Light Pink Pirouette op de wangen en Light Pool Party op de teennageltjes. Toen de olifant met dimensionals op de kaart geplakt. De tekst It’s A Boy komt uit de set Sweet Baby en heb ik uitgestanst met de kleinste banner uit de Merry Christmas Thinlits Dies. Deze staat in de nieuwe Herfst/ Winter catalogus die 5 september ingaat. Wil jij ook een catalogus hebben neem dan contact met ons op via: madebyinepie@gmail.com

Aan de binnenkant van de kaart heb ik de achterkant van het olifantje geplakt en de stempel die hier op steentjes lijkt komt gewoon uit de Tropical Chic set.Het sentiment komt uit de A Little Wild stempelset.

IMG_9691

Vinden jullie het ook een schattig kaartje? Een van mijn dames heeft hem gisteren gemaakt, de andere dames kozen voor een ander ontwerp. Echt hele mooie kaarten gemaakt: trots op mijn trouwe Koffie en Kaart dames. En wat was het weer gezellig!

Deze diashow vereist JavaScript.

1 Oktober is de volgende Koffie en Kaart, zien we jou dan ook hier op de Faramir?

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, koffie en kaart, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s