Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Na onze Koffie en Kaart middag hield ik stukjes DSP  en Cardstock over. Ik had omdat het de eerste keer na de vakantie was voor iedere dame een kleinigheidje gemaakt.Normaal krijgen ze dat alleen bij een workshop. Het is het doosje van afgelopen Doosjes donderdag geworden gevuld met 3 pepermuntjes. Maar hierdoor hield ik veel kleine stukjes DSP over en die heb ik gebruikt op deze kaart.

Ik heb een post-it note blaadje gebruikt om het kleine restje DSP in de Vases Builder Punch te stoppen en 4 vaasjes uit geponst. Daarna heb ik met mijn Stamparatus de bloemen en tekst op de juiste plek gezet en met Stampin’ Write markers de bloemen en tekst ingekleurd. Het mooie van de Stamparatus is dat je 4 stempel vlakken hebt en als iets niet goed gestempeld is , je het gewoon opnieuw kunt stempelen.

Ik heb onderaan de kaart een groot reststuk Dsp geplakt en toen de vaasjes met dimensionals erop geplakt.  En daarna het geheel op een basiskaart geplakt.Leuk kaartje toch geworden? Je ziet het soms zijn kleine restjes nog goed bruikbaar!

IMG_9747

Liefs Ine en Mandy

 

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Ponsen, Stamparatus, Stampin Markers, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s