Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Omdat de nieuwe catalogus gisteren Live is gegaan wilde ik jullie vandaag een doosje laten zien uit de nieuwe catalogus. Jullie kennen vast wel de Pizzadoosjes uit de jaarcatalogus, maar in de nieuwe herfst/ winter catalogus staan de Baker’s Boxes.

Schattige doosjes met een venster erin. Leuk om koekjes of chocolaatjes in te doen of een klein kadootje.De afmetingen zijn: 4 3/8″ x 4 3/8″ x  2 1/8″( 11cm x 11cm x 5,5 cm) dus een mooi maatje.

Het doosje heb ik bekleed met het All Is Bright DSP . Ik heb 2 stroken van 2″ (5 cm) gesneden met de Stampin’ Trimmer. En daar 4 stukjes van 4 1/8″(10,5cm) van gesneden. Dus 2 uit elke strook. Deze heb ik op de zijkanten van het doosje geplakt. Let op: uit de voorkant moet je nog een halve 1″cirkel uitponsen.

Stampin 'Up!

Toen heb ik op rest stukjes Whisper White de lampjes uit de mooie set: Making Christmas Bright geponst met de bijbehorende Christmas Bulb Builder Punch. OOk heb ik meteen 5 witte lampjes geponst zodat ik een achterkantje had waar tussen ik het twine kon doen.

In het doosje heb ik met de Paper piercing Tool en de Stampin’Piercing Mat 2 gaatjes bovenin het deksel gemaakt. Hier heb ik 2 Copper Brads in gedaan en hier heb ik het twine aan vast gemaakt. Om de lampjes mooier te laten hangen heb ik de buitenste twee met een beetje Liquid Glue vastgezet.

Het sentiment “May Your Christmas Be”komt ook uit de stempelset. deze heb ik met Real Red inkt gestempeld en uitgestanst met een ovaal uit de Stitched Shapes Framelits Dies.

Stampin'Up!

En hoe vinden jullie het doosje geworden? Ik vind hem prachtig!

De producten die ik gebruikt heb vind je onder aan mijn blog. Als je erop klikt ga je rechtstreeks naar mijn shop. Maar Mandy en ik helpen jou graag met je bestelling.

Ons Kerst Evenement op 15 december is bijna vol op de 22ste hebben we nog 7 plekken vrij. Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

2 antwoorden

  1. Hij is geweldig Ine. Wat ga je erin stoppen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s