Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Nieuwe Nederlandse Kerst stempels.

Wat is het toch fijn om voor een bedrijf te werken dat met je meedenkt. Stampin’Up! is van oorsprong een Amerikaans bedrijf maar heeft nu weer 2 nieuwe nederlandstalige kerstsets op de markt gebracht. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar als bundel. 1 Met een pons en 1 met een stansen set. En daardoor kun je ze met 10% voordeel kopen.

Ze staan in het engels op pagina 29 en 39 van de nieuwe herfst/wintercatalogus. Als je de catalogus hier bij ons ophaalt zitten de nederlandstalige flyers erbij.

Ik heb de Sprig Punch en de tekst “Kerst”uit de set Vrede met Kerst gebruikt met mijn hertjes kaart. En Mandy heeft de twee mooie kaarten gemaakt met de Blizzard Thinlits Die en de tekst “Warme Kerstgroeten” uit de Binnen Is het Warm set.

Stampin'Up!

Laat de Kerst maar komen! Op ons Kerstevenement ,Kerst en Kaart zullen we deze sets zeker gaan gebruiken. Dus wil je een voorraadje kerstkaarten en andere leuke Kerst creaties maken, meld je dan nu aan voor 15 of 22 december. Het is hier op de Faramir, van 10.30 uur tot 15.00 uur en inclusief alle materialen , drinken wat lekkers en een heerlijke lunch met de beroemde worstenbroodjes van mijn Willem. Denk er wel aan: VOL is VOl.!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s