Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag:Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse facebook hop van de Lovely Stampers. Het thema is de nieuwe herfst/winter catalogus. Ik heb pas 2 kerstkaarten gemaakt en ook nu lukte het mij niet om een kerstkaart uit mijn hoed te toveren.

Ik had woensdag allerlei restjes gebruikt en had met mijn lampjespons( Christmas Bulb Builder punch) ook zitten ponsen uit de kleine stukjes DSP.

IMG_9720.JPG

De roze lampjes leken wel bloemblaadjes dus het idee voor deze kaart was geboren. Ik heb 6 lampjes uitgeponst en op een 1/2″cirkel geplakt en daar boven weer een 1/2″cirkel die ik heb bestempeld met het rondje van de Daisy Delight set.

Met de Sprig pons 2 takjes uit rest DSP geponst en 2 uit Tranquil Tide cardstock. De Whisper White cardstock mat heb ik eerst met de nieuwe Swirls & Curls Textured Impressions Embossing Folder ge-embossed met mijn Big Shot. En deze mat op een Tranquil Tide cardstock basiskaart geplakt.

Met dimensionals de bloem erop geplakt en de takjes er achter geplakt met wat Liquid Glue. Het sentiment komt uit de Nederlandse set Van alles wat en heb ik op een restje Whisper White cardstock gestempeld met Tranquil Tide inkt en daarna uitgestanst met de kleinste stans uit de Merry Christmas Thinlits Dies. De grote stans heb ik gebruikt om een mat van Tranquil Tide cardstock te stansen. Dit ook met dimensional opgeplakt en klaar was mijn kaart.

Stampin'Up!

Ik wilde jullie laten zien dat je de kerstproducten ook het hele jaar door kunt gebruiken.

Hop gezellig langs mijn teamgenootjes, ik denk dat jullie daar wel veel kerst gerelateerde projecten kunnen zien.

De nieuwe catalogus is echt superleuk! Heb je hem nog niet kom dan even langs of mail ons dan sturen we hem tegen vergoeding van de verzendkosten naar jou op.

Liefs Ine en Mandy

Product Lijst:

Als je op de producten klikt kom je rechtstreeks in mijn shop en kun je ze bestellen of stuur een email naar ons dan verzorgen wij de bestelling.

Categorieën:Big Shot, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s