Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag?

Vandaag een kaartje gemaakt met wat reststukjes Whisper White. Ik heb er 2 giraffen Vd set Animal Outing op gestempeld en ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Ik had voor dit weekend ook mijn nieuwe Big Shot Embossing Mats meegenomen. Die wilde ik hier met Mandy uitproberen. Het is eigenlijk heel eenvoudig en je hebt snel een leuk resultaat. Ik heb een Die uit de bijbehorende Animal Friends Thinlits Dies gepakt en kreeg dit leuke ge-embossde resultaat ipv de gaatjes. Ik heb het met sponsjes en inkt bewerkt en dat geeft een mooi effect.

Met de Sprig Punch had Willem voor mij takjes uitgeponst voor ons Kerst en Kaart evenement en een paar heb ik nu voor deze kaart gebruikt. Als mat heb ik een stuk Whisper White ge-embossed met de geweldige Woodland embossing folder. Echt zo mooi die bomen op de achtergrond. Ik heb deze nu wit gelaten maar met een sponsje en bruine inkt krijg je ook een heel gaaf effect:

4

Ik heb er nog geen sentiment opgedaan. Dat doe ik later aan de binnenkant. Het kan als Trouwkaart, verjaardagskaart of bedankt kaart gebruikt worden.

Hier in Cochem is het nu 27 graden dus te warm om te knutselen. De lucht is strak blauw en gelukkig waait het een beetje. Morgen helaas weer naar huis, dus nu nog even genieten van de rust,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s