Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Dit leuke doosje ( eigenlijk 2) heeft Mandy hier in Cochem gemaakt. Helaas zit het er weer op en vertrekken we vandaag naar huis.

De doosjes zijn gemaakt met het Envelope Punch Board: super simpel. We hebben dit gezien bij Sam van Pootles. Maar staat ook in de herfst/winter catalogus op bldz: 18 . Het gootste doosje is een vel DSP van 6″bij 6″ : Punch en score met het Envelope Punch Board op 2″ en op 4″ aan alle kanten.Het kleinste doosje is een stuk DSP van 4 1/2″ bij 4 1/2″. Punch en score aan vier kanten op 1 1/2″ en 3′.  Omdat we geen lint bij ons hadden heeft Mandy het versierd met de dieren van Animal Outing en ook zij heeft de nieuwe Embossing mat uitgeprobeerd , deze keer op een stukje Crumb Cake cardstock. En hoe leuk zijn de 4 Giraffen boven op het doosje?

Deze diashow vereist JavaScript.

Hieronder vindt je een lijst van de gebruikte producten als je er op klikt kom je rechtstreeks in onze webshop, wil je liever dat wij de bestelling voor jou plaatsen mail ons dan op :madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Envelope Punch Board

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s