Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is mijn Favoriete Stampin’Up! Product?

Vandaag mijn nummer 2 op het lijstje: De Stamparatus.

We hebben er lang op moeten wachten maar deze stempelhulp vind ik de allerbeste die er op de markt is. Omdat je twee losse bladen hebt, heb je 4 stempelbladen. En omdat je ze stapsgewijs kunt verzetten heb je zoveel meer mogelijkheden dan de stempelhulpen met vaste bladen.

Hieronder zie je een filmpje van Stampin’Up!:

Op internet zijn diverse filmpjes te vinden van templates zodat je mooi rond kunt stempelen met de stamparatus. Ik heb er ook 1 gemaakt met de grootste rechte vierkant van de Layering Squares Framelits Dies. Hieronder kun je zien hoe ik een mooie krans stempel.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een ander onmisbaar hulpje is hierbij de Shammy. Dan kan je heel eenvoudig het stempelblad en de stempel schoonmaken tussendoor.

Vanaf 1 oktober zijn er nieuwe accessoires te koop voor de Stamparatus.

nieuwe accesoires stamparatus

Vooral het Gridpapier is supermakkelijk.

Dit is mijn kaart die ik gemaakt heb met het kransje: gaaf he?!

Stampin'Up!

Kom gerust eens langs om met de Stamparatus te spelen. Onder mijn blog vindt je de producten die ik gebruikt heb voor mijn kaart.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Ponsen, Stamparatus, Stampinup

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s