Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vorige week was ik lekker op vakantie in Cochem. Vlak voordat we vertrokken lag er een pakje in de bus: gewonnen prijs van de vriendenloterij. Het waren mini verpakkingen voor bad en douche. Dus ik heb ze lekker meegenomen. Er zat badkaviaar bij in een schattig doosje : een kleine uitvoering van de Kraft Pillow Boxes.

Ik heb het doosje open gemaakt en na getekend op mijn Gridpapier : zo had ik een mooi patroon voor dit doosje.

IMG_0071

Het zijn maar 2 rechte score lijnen,  de rondingen heb ik met de embossing pen van de Take Your Pick tool voor gerild en met mijn snips in model geknipt.Daarna met tape het doosje plakken en met je nagels de ronding mooi vormen.

Ik heb het ene doosje voor de Kerst gemaakt met het mooie Wood Textures dsp en het prachtige hert uit de Detailed Deer Thinlits Dies.Daar komt ook het bloempje uit. De tekst komt uit de nederlandse set : Voor Elke Gelegenheid.

Stampin'Up!

Het andere doosje heb ik met het In Color dsp gemaakt.Als versiering heb ik heel simpel alleen een sentiment gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende pons van de Darling Label Punch Box. Wat golf tees er in en er op gemaakt met bakers twine en klaar was mijn kadootje. De bijbehorende kaart en het verhaal hierachter lees je morgen op Vrije Vrijdag want dan heeft de jarige zijn Surprise al gehad. Wordt vervolgd dus……….

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s