Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Surprise voor een jarige vriend.

Afgelopen zaterdag hebben Willem en ik onze garage eens grondig opgeruimd: een mega klus. Terwijl we druk bezig waren kwam onze buurman en vriend naar ons toe en zei: doen jullie dat viskarretje weg? Anders wil ik die wel voor mijn verjaardag. Dat was een grapje natuurlijk maar we hebben hem mooi ingepakt. Er in verstopt zat het doosje van gisteren en deze kaart.

De kaart heb ik gemaakt tijdens de SOL op onze groep The Lovely Stampers. Deze keer gegeven door mijn lieve collega Frederique van Rumpt van kaarten en kadootjes.

Omdat ik wist dat onze vriend woensdag jarig was heb ik gekozen voor de Best Route Suite. Echt mijn favoriet voor mannen kaarten. Op de grote tag had ik ” You’re going places” gestempeld en op de achterkant had ik geschreven: Maar waar? Maar wanneer? En met wie?

IMG_0031

Op het kaartje met de kroon tag ( zijn achternaam is Croon) had ik vraagtekens gezet. Door het doosje dacht hij eerst dat hij ging golfen maar de verrassing was een voetbalwedstrijd bijwonen van zijn favoriete club samen met Willem. Vandaar de voetballetjes op de golftees. Hij was echt heel blij verrast.

Heerlijk als je dankzij de mooie producten van Stampin’Up! zo’n mooie kaart en doosje kunt maken echt een geslaagd kado.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s