Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: terugblik Stempelset in de Hoofdrol.

Vandaag even een terugblik op de afgelopen week. wat een geweldige bundel hadden we in de Hoofdrol Animal Outing. En je kan er zoveel mee, verjaardagskaarten, babykaarten,trouwkaarten. De neushoorn is mijn favoriet maar ook de kangaroo en de giraffes zijn fantastisch en dat schattige kleine kikkertje( leuk voor een opkikkerkaartje) is ook zo cute. Op het bijpassende Animal Expedition DSP zitten ook de dieren die je dan met de bijpassende Dies uit kan stansen. Dan hoef je niet te kleuren. En er staan ook dieren op die niet op de stempels staan zoals bv de nijlpaard die ik op de zakdoekhoesje had gebruikt en krokodillen etc. Echt super leuk en op de achterkant staan mooie motieven in bijpassende kleuren. Vindt je dit papier ook zo geweldig maar vindt je een hele verpakking te groot dan kan je bij ons ook halve of kwart verpakkingen bestellen. Mail ons dan even op Madebyinepie@gmail.com

Animal Expedition Designer Series Paper

Hieronder vindt je een overzicht van de projecten van de afgelopen week, fijn weekend!

Liefs Ine en Mandy

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Categorieën:Dies, kaarten, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s