Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Doe kleine dingen met een groot hart!

Vrijdag avond kwamen we Maarten van der Weijden tegen bij de FINA Swimming World Cup Eindhoven. Wat een geweldige sportman en mens is hij. Omdat mijn man is overleden aan kanker heb ik Maarten altijd een heel bijzonder persoon gevonden en na zijn Elfstedentocht nog meer respect voor hem gekregen. Dus toen ik de kans kreeg wilde ik graag met hem op de foto. Hij is letterlijk en figuurlijk een kanjer.

Deze quote vond ik ook zeer toepasselijk met betrekking op Madebyinepie. Een klein kaartje: groot gebaar! En dat is echt zo. Als je een handgemaakt kaartje of kadootje krijgt voel je de liefde die die andere erin heeft gestopt. Dat maakt wat ik doe ook zo leuk: ik krijg positieve energie als ik het maak en nog meer positieve energie als ik zie hoe blij de ontvanger er mee is. Ik maak ook kaarten in opdracht dus als je nog een handgemaakte kaart wilt hebben voor een speciaal iemand neem dan contact met ons op. Je kan het dan hier zelf maken met onze hulp of wij maken het voor jou. Je kunt ook een kaartenbox bij ons bestellen 10 kaarten voor 25 euro. Dat is goedkoper dan steeds een Hallmark kaart te kopen voor minimaal 3 euro per stuk en je hebt dan altijd een handgemaakt kaartje op voorraad. Je mag dan zelf aangeven wat er in de box moet zitten: alleen verjaardagskaarten of een mix van trouw, rouw, geboorte,beterschapskaarten etc. Wij zijn heel flexibel.

Fijne zondag,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s