Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag en World Card Making Day 2018

Vandaag is het alweer het begin van een nieuwe maand. En in deze maand vieren wij World Card Making Day, de eerste zaterdag in oktober dus dit jaar op 6 oktober.

Om deze dag meer in de aandacht te brengen heeft Stampin’Up! weer een mooie actie. Tussen 1 en 7 oktober krijg je 10% korting op een aantal geselecteerde producten. Hieronder vindt je een lijst met de producten. Wil je een bestelling plaatsen neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

10.01.18_FLYER_WCMD_NL

Vandaag is ook onze maandelijkse Koffie en Kaart. We gaan een kaartje maken met de Animal Outing Bundel die afgelopen week in de Hoofdrol stond. De eerstvolgende Koffie en Kaart is op 5 November.Zet het in je agenda en meldt je op tijd aan.

Het kaartje wat ik vandaag wil laten zien heb ik gemaakt met de Sincerely Santa Project Kit. Hierin zit materiaal om 30 tags (kado labels) te maken. Er zitten voorgestanste tags in, lint, Bakers Twine stickers, folie, te veel om op te noemen.

Sincerely Santa Project Kit

 

Je kunt 6 keer: 5 verschillende Tags maken. Maar ik heb de tag gebruikt op een kaart, om te laten zien hoe makkelijk je deze kit ook voor kaarten kunt gebruiken.Alles zit verpakt in een leuk blikje. De bijbehorende stempelset zit er niet bij maar is los te koop.Je kunt natuurlijk je eigen kerst stempels op de tags gebruiken.Er zit een beschrijving bij maar voel je vrij om je eigen creativiteit te gebruiken.

 

Stampin'Up! Stampin'Trimmer

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Ponsen, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s