Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Happy

Vandaag een fleurige verjaardagskaart. Met het mooie Petal Promenade DSP. Prachtige bloemen afbeeldingen die eigenlijk weinig nodig hebben. Vandaar dat ik ook weinig heb toegevoegd zodat het DSP de hoofdrol heeft. Ik heb met de Merry Christmas Thinlits Dies het woordje Happy uitgestanst. Leuk dat je deze set dus ook gewoon kunt gebruiken in plaats van alleen voor de kerst.Ik vond Highland Heather erg mooi bij al dat roze,dus  heb ik dat gebruikt als mat en en om het woordje Happy uit te stansen. Een stukje Whisper White Sheer Ribbon en mijn kaartje is af. Ik vind het een heel stijlvol kaartje gevonden en jij?

Gisteren vertelde ik al over de World Card Making Day actie van Stampin’Up! Vandaag heb ik er foto’s bijgezet dat is toch duidelijker:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampinup

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s