Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Kaartje en de foto’s van Koffie en Kaart.

Gisteren heb ik jullie een kaart laten zien met het woordje Happy. Vandaag laat ik zien wat ik met het stukje cardstock heb gedaan waaruit ik dat heb gesneden.

Ik heb nog een keer Happy uitgestanst maar nu uit het Petal Promenade DSP en in de overgebleven ruimte geplakt. De hoeken heb ik uitgeponst met de Detailed Trio Punch. Ik had nog een helft over van het Blushing Bride cardstock en daar heb ik het opgeplakt met daaronder nog een rest stukje DSP: grappig toch, wat een leuke kaarten je kunt maken van restjes.

Afgelopen Maandag hebben we weer gezellig kaartjes gemaakt tijdens Koffie en Kaart. Helaas had ik 3 afzeggingen ivm werk, ziekte en vakantie. Maar we laten het altijd doorgaan en de 3 aanwezige dames hebben mooie kaarten gemaakt:

Deze diashow vereist JavaScript.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s