Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: kaartenmapje

Vandaag een half doosje haha verstopt in een mapje.Ik had van de week met het mooie Petal Promenade Dspgewerkt en daar zitten ook 2 vellen met kaders erin. Ik had al een tijdje zitten denken: wat ga ik hier mee doen?

IMG_0341

 

Bij de World Card Making Day aanbiedingen zitten ook de notecards met enveloppen dus die heb ik besteld en de kaders op maat uitgesneden. 2 Met de rozen randen en 2 met de takken randen. Met de stempelset In de bloemetjes zetten heb ik de teksten mooi in de kaders gestempeld met Pear Pizzazz stempelinkt. En met de rondjes heb ik de enveloppen versierd.Doordat het DSP een foto opdruk heeft lijken het wel gedrukte kaarten maar zijn gewoon handgemaakt!

Stampin'Up!

Stampin'Up!

Zo had ik heel snel 4 kaarten met enveloppen af. Nu wilde ik er een mapje voor maken zodat je de kaarten leuk kado kunt geven. Dus heb ik mijn gridpapier gepakt en mijn lineaal: meten is weten! En dan kan ik het meteen uittekenen.

Het mapje is heel eenvoudig: gewoon een omslag die je met een strik ( polka dots ribbon) sluit. Aan de binnenkant heb ik een half doosje gemaakt waar de kaarten en enveloppen mooi inpassen. Als versiering op dit doosje een stukje strook wat overbleef van het Dsp. Voor op de voorkant heb ik een stukje rozen Dsp aan de achterkant beplakt met een stukje Multipurpose Adhesive Sheets. Daardoor wordt de uitgestanste Die van het Springtime Impressions Thinlits meteen een soort sticker en is het makkelijk op te plakken.Mooi he die kleurtjes?

Stampin'Up!

 

 

Nog even een tekst erop ” Voor jou” en die uitgestanst met een label uit de Stitched Label Framelits. Dimensionals eronder en klaar is mijn kadomapje. Ook leuk om bv kerstkaarten zo kado te doen. Of zelfs een reep chocolade.

IMG_0343

Tot en met 7 oktober zijn de notecards nog in de aanbieding voor 6,98 heb je 20 kaarten en enveloppen. En je ziet het: een stukje DSP er op en een stempel en je bent klaar. Je hebt dan 20 handgemaakte kaarten, in de winkel ben je veel meer kwijt.

We helpen jullie graag met de bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s