Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Klein (mislukt)doosje.

Van de week heb ik bij Sam van PootlesPapercraft gekeken naar haar life: Crazy crafting. Het was zo leuk. Wij als toeschouwers mochten aangeven wat ze ging maken bv: een kaart of een doosje.  Groot of klein doosje.Welke kleur, welke stempelset etc. Geweldig om Sam die altijd heel netjes werkt nu als een bezeten rond zie lopen om de juiste spullen te pakken het einresultaat was een schattig doosje met een Catdeer erop. Wat is een Catdeer hoor ik jullie denken maar dat is een katten pons van Stampin’Up! met een gewei van de Sprigpons takjes en een rood Rudolf neusje. Hilarisch!

Ik heb geprobeerd zo’n doosje te maken maar had natuurlijk geen maten dus heb zelf wat geprobeerd. Nou dat mislukte eigenlijk want mijn zijkanten waren te smal.Maar hee, we zijn creatief dus ik heb er gewoon een taps toelopend doosje van gemaakt: erg leuk al zeg ik het zelf.

IMG_0451

Ik heb eindelijk de fantastische stempel: Buffalo Check binnen. Daarmee maak je een prachtige achtergrond. het fijnste werkt hij met de stamparatus omdat het zo’n grote stempel is maar ja kan hem ook gewoon plat op tafel leggen , het papier er boven op en dan met je handen erover heen wrijven.

Als versiering heb ik een bloempje gebruikt die ik uit het DSP met die moeilijk naam ( maar oh zo mooi)Delightfully Detailed Laser- Cut Specialty Paper heb geknipt. Het heeft aan iedere kant een andere kleur: Whisper White of Very Vanilla. Maar ik heb de bloemen met een Stampin’ Marker in Real Red Gekleurd en het kleine blaadje wit gelaten.Daarna een rode cirkel uitgestanst en witte cirkel uitgeponst. Tekst erop, lintje er door heen en klaar! Easy Peasy! Zo zie je maar weer: foutjes bestaan niet maar er openen zich dan nieuwe mogelijkheden.

Aardig goed gelukt toch, mijn mislukte doosje?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Blends, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s