Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag hebben we weer een Facebookhop met ons team The lovely Stampers. Deze keer willen we het mooie DSP van Stampin’Up! onder de aandacht brengen.

Ik heb gekozen voor het mooie Best Route DSP. Mijn broer is van de week 65 geworden en woont al 35 jaar samen met mijn lieve schoonzus. Vandaag geven ze een groot feest en hiervoor wilde ik dus een mooi kaartje maken.

Maar ik wilde ook zoveel mogelijk van het mooie DSP laten zien dus heb ik gekozen voor deze Accordion Step Fold Card Album. Het idee heb ik van Dawn Griffith van Dawn’s Stamping Thoughts. Is wel van een jaartje geleden maar ik had hem nog nooit gemaakt en eigenlijk ook nog nooit bij iemand gezien.

Doordat het een uitklapkaart is kon ik er veel van het mooie DSP op kwijt. Ik heb ook de bijpassende Memories and More kaartjes en stickers gebruikt en ook de Best Route Enamel Shapes. Ik heb het al eerder gezegd: ik vind dit een geweldige Suite.

Stampin'Up!

Deze diashow vereist JavaScript.

Hop gezellig langs mijn teamgenootjes want het zijn allemaal getalenteerde dames,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, Mini album, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s