Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

“Life is not about finding yourself. Life is about creating yourself.”

Een mooie quote weer voor deze zonnige zondag. Wat een bofferds zijn wij met het weer.Echt genieten nu!

En daar gaat de spreuk ook een beetje over: je kunt wel op zoek gaan naar jezelf, maar je kunt ook zelf de persoon worden, die je wilt zijn. Ik ben al 30 jaar met veel liefde moeder, geniet van de mooie momenten met mijn kids. Maar ik wilde ook wel eens iets anders zijn dan de mama van. Begrijp me niet verkeerd ik vind het een eretitel hoor maar ik wilde ook wel weer eens gewoon Ine zijn. Tijd voor mezelf, en dat heeft Stampin’Up! mij gegeven. Ik kan hier heerlijk al mijn creativiteit met jullie delen, ik ontmoet de leukste mensen en maak mensen met mijn creaties superblij. Ik geniet volop en daarom kan ik dit ook doen naast ons drukke gezinsleven. Wil jij dit ook? Stap dan in bij ons gezellige team, en mail ons voor meer info. Fijne zondag,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Quote, Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s