Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag:Wow factor.

Afgelopen maandag had ik mijn makkelijke kaartje gepost hier, de bedoeling was om op Dies Dinsdag een ander kaartje te plaatsen maar toen kwam de mega Flash Sale actie van Stampin’Up! ertussen.

Dus wil ik jullie laten zien dat met een simpele Die en een stukje lint en dimensionals je van een simpel kaartje, een kaartje met een Wow factor maakt. Soms heeft een kaartje niet veel meer nodig dan wat bling, een stukje lint of een Die.

Voor dit kaartje heb ik gekozen voor een ander kleurschema: Mint Macaron, Bermuda Bay en Pool Party. Welke vinden jullie mooier?

Stampin'Up!

Bij ons kun je alle producten van Stampin’Up! kopen. Wij verzorgen graag jouw bestelling, al woon je aan de andere kant van het land, Stampin’Up! bezorgt het ( meestal) binnen 5 dagen bij jou thuis. De verzendkosten zijn 5,95.Dus heb je nog geen Stampin’Up! Demonstrator dan ben je van harte welkom bij ons.

Vergeet niet dat je nog steeds in kunt schrijven voor ons Kaartenbuffet op zaterdag 17 november van 10.00 tot 12.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur. En voor ons grote Kerst evenement: Kerst en Kaart. Deze creatieve dagen zijn op 15 december en 22 december van 10.30 uur tot 15.00 uur inclusief een lekkere lunch en alle materialen.Voor aanmeldingen of meer info: madebyinepie@gmail.com

Graag tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:dies dinsdag, kaarten, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s