Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht.

En de week is alweer voorbij. Druk weekje weer en gelukkig ook vol met Stampin’Up! dingen. Mooie Flash Sale gehad met flinke kortingen.Leuke workshop gehad met mooie resultaten, en vrijdag 40 kerstkaarten gemaakt met mijn  vriendin. Dankzij de Stamparatus ging dat supersnel. En natuurlijk hard doorgewerkt. Supertrots op haar, en zeg nou zelf een handgemaakt kaartje is zoveel leuker dan een gekochte van bv de kruidvat. Wil je ook zelf kaarten maken kom dan naar ons Kaartenbuffet op 17 november van 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00. Je bent van harte welkom hier op de Faramir. En ook voor bestellingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Weekoverzicht:

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Categorieën:kaarten, Stampinup, Stempelsets, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s