Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Clear tiny treat boxes

Goedemorgen!

Deze week startte RTL Boulevard een petitie om te zorgen dat alle Harry Potter films ook op Netflix in NL komen te staan. Deze heb ik meteen getekend, want elke winter kijken wij alle films opnieuw. Heerlijk met een dekentje op de bank, kaarsjes brandend en de openhaard aan. Een van mijn favoriete quotes komt dan ook uit een Harry Potter film.

Deze van Albus Dumbledore (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban):

dumbledore
En ik merk dat dit in mijn achterhoofd is blijven spoken. Ik wou dan ook een project maken met een lichtje dat past bij deze quote. Ik kwam een variatie van Sarah’s ink Spot tegen en heb dit aangepast naar mijn eigen stijl en idee. Dit is het geworden:

IMG_20181027_204052_300

Hieronder vind je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt van Stampin’ Up! Ook heb ik als vulling 2 theelichtjes op batterijen, 2 chocolaatjes en 2x een stukje van een sneeuw-decoratie-deken.

Product List

Wil jij ook dit leuke kerstcadeautje komen maken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij genoeg aanmeldingen plannen we hier een extra workshop voor in. Wil je liever iets anders, kijk dan onder het kopje evenementen voor de aankomende workshops.

Voor nu een fijne zondag!

Liefs, Mandy en Ine

Categorieën:diverse, Doosjes, Geen categorie, Quote, Stampinup

Tags:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s