Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag kaartje.

Deze zondag heb ik lekker geknutseld. Ben nog steeds druk bezig met welke ontwerpen ik voor de het Kaartenbuffet en het Kerst en Kaart Evenement ga gebruiken. En ik moest nog 2 geboortekaartjes maken, een beterschapskaartje en een Thank you card.

Allemaal voor eigen gebruik en die zien jullie van de week hier wel verschijnen: eerst op de bus doen haha.

Voor vandaag heb ik gekeken wat er nog op mijn tafel lag en vandaar uit gekeken wat er nog bij kon. De basis van de kaart werd een stuk Whisper White cardstock die ik deze keer op 4 1/8″( 10,5 cm) in de lengte heb gesneden zodat je een smallere kaart krijgt die naar boven openklapt. Je scorelijn komt dan op 5 7/8″ ( 14,9 cm) . Dus net andersom dan normaal.

Stampin'Up!

Er op heb ik een stuk Whisper White geplakt die ik gemaakt heb vorige week toen ik met de Buffalo Check stempelset heb zitten spelen. Ik heb de stempel in mijn Stamparatus gedaan en toen verschillende kleuren uitgeprobeerd. Het zal jullie vast  niet ontgaan zijn dat ik erg weg ben van de nieuwe paarse kleuren, dus deze is in Highland Heather.

De maat van de mat is 3 7/8″bij 5 5/8″.( 10 cm bij 14,4 cm)

Een rest stukje Gorgeous Grape cardstock die op mijn tafel lag heb ik gebruikt voor de strook van 1″ ( 2,2 cm) en  voor de 2 basis bloemen die ik met de Four Petal Flower punch heb uitgeponst. Op een stukje Whisper White heb ik een bloem uit de bijbehorende stempelset Pop Of Petals 2 keer gestempeld en ook uitgeponst. Dit met dimensionals op mijn kaart geplakt. Op het strookje het woordje Thanks uit de Accented Blooms stempelset die ik uitgeponst heb ( I love My Punches!) met de daarbij horende Tailored Tag punch. Die ook met wat dimensionals opgeplakt en mijn kaart was klaar.

Ik vond dat het kaartje nog wat bling kon gebruiken en toevallig had ik net de Glitter Enamel Dots besteld en binnen gekregen en daar zitten ook paarse tussen. Deze kleinste variant heb ik als hartje in mijn bloemen geplakt en dat maakte de kaart helemaal af.

IMG_0829

Erg blij met het eindresultaat.

Fijne week en wil je wat bestellen klik dan op de plaatjes, of mail ons even,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s