Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Punch Art

Vandaag niet alleen Dies gebruikt maar ook Punch Art. Dat wil zeggen dat je de ponsen van Stampin’Up! anders gebruikt als waar ze officieel voor bedoeld zijn. De mooie set Foxy Friends en de bijbehorende  Fox Builder punch zijn gemaakt om het vosje te maken maar ik heb er al ooit een koe meegemaakt en een wasbeertje en vandaag dan dit schattige hondje. Die ben ik ooit eens tegengekomen op Pinterest en nu had ik hem nodig.

Stampin'Up!

Mijn zus heeft sinds kort een schattig hondje Nuk ( spreek uit Noek).Hij komt helemaal uit Spanje , hij was een zwerfhondje wat gered is en nu bij mijn zus mag wonen. Ze zijn samen zo gelukkig, echt heerlijk om te zien, hoe blij ze beiden met elkaar zijn. Helaas heeft Nuk laatst een blessure opgelopen en heeft nu pijn aan zijn pootje. Voor mij een reden dus om dit kaartje te maken.

Stampin'Up!

Ik heb het Whisper White cardstock eerst in de Woodland embossingfolder gedaan. En daarna de bomen gesponst met Early Espresso inkt. Toen de letters uitgestanst met de Layering Alphabet Edgelits Dies en met Mini Dimensionals opgeplakt. Het hondje kon met gewone Dimensionals worden opgeplakt maar de letters zijn zo smal dat daar geen grote op kunnen. Vroeger moest je toen de grote door midden knippen maar lang leve Stampin’Up! die de Mini Dimensionals op de markt bracht.

De pootjes komen uit de Foxy Friends stempelset en de tekst uit de Van Alles Wat set. Deze nederlandse set gebruik ik heel vaak. Zoveel mooie teksten voor elke gelegenheid.

Hier onder staan de gebruikte producten. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan op het plaatje en je komt rechtstreeks in onze Online shop. Wil je liever dat wij de bestelling doen, stuur dan even een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com. We helpen je graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s