Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag.

Vandaag laat ik jullie 2 geboorte kaartjes zien,  de ene is gemaakt van de restjes van de ander.

Ik ben in het bezit van de mooie babysets Sweet Baby en Fastened With Love van Stampin’Up! Toen ik ze zag was ik meteen verliefd. Bij de Sweet Baby set zijn Dies verkrijgbaar en zo kan je bijvoorbeeld het mooie berenmutsje of de haarband uit stansen en je baby een stoere jongens look of schattige meisjes look geven: superhandig.

Mijn nichtje heeft pas haar eerste kindje gekregen met de mooie naam Shaya. Dus ik heb mijn Large Letters Framelits Dies gebruikt om die naam uit te stansen uit het mooie Twinkle Twinkle DSP. Dit heb ik geplakt op een stuk Petal Pink cardstock. De Letters die uitgestanst zijn heb ik op een andere  Petal Pink kaart geplakt maar met Dimensionals.

Op de ene kaart heb ik de schattige baby geplakt en een babyflesje en tekst. En op de andere kaart ook een flesje en een olifantje en tekst.

De kaart met de baby is voor mijn nichtje en daar heb ik dit als binnenkant voor gedaan.

IMG_0809

De andere is voor mijn tante die nu voor de tweede keer oma is geworden. Ik heb de hele voorkant met het woordje Baby bestempeld als een soort Dsp.

Stampin'Up!

Leuk zijn ze geworden he! Het mini albumpje wat ik een tijd geleden gemaakt heb ga ik haar persoonlijk brengen maar past perfect bij de kaart. Als je op deze link klikt kun je dat album bekijken : Minialbum.

Stampin'Up!

Hieronder vindt je de lijst van gebruikte producten. Deze zijn allemaal bij ons te bestellen, we helpen je graag. Iedere klant krijgt een mooie kaart van ons en bij grote bestellingen boven de 50 euro zijn de bezorgkosten voor ons en krijg je ook nog een kadootje van ons. Als je de bestelling bij ons ophaalt zijn de bezorgkosten voor ons en pakken we ook nog je bestelling leuk in, want Stampin’Up! producten zijn gewoon een mooi kadootje.

Ik heb hiervoor oude catalogussen gebruikt: ziet er hartstikke leuk uit toch? Zo worden ze leuk hergebruikt.

Liefs, Ine en Mandy

Product List

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Mini album, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s