Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Merci doosje.

Vandaag laat ik dit simpele doosje zien wat je als kadootje kunt geven. Er in zit een reepje Merci. Ik heb verschillende uitvoeringen gemaakt een kerst, een verjaardags en een neutrale uitvoering met de leuke kangaroo van de Animal Outing stempel set. Leuk als bv juf en meester kadootje of als traktatie. Of als bedankje voor je collega’s,of met een baby erop als kadootje bij een kraamborrel, de mogelijkheden zijn ontelbaar. Je hebt er maar een een klein stukje DSP voor nodig en haalt er 2 uit een velletje van 6″bij 6″.

Super easy te maken. Leuk ook om op voorraad te hebben en pas in elkaar te plakken als je het nodig hebt, zo neemt het ook niet veel ruimte in.

Hier zijn de maten en aanwijzingen.

Dsp: 3″bij 4 1/2″. Score dit met de korte kant boven op 7/8″, 1 1/4″,2 1/8″,2 1/2″.

En met de lange kant boven op 3/8″. Dit is de bodem lijn van je doosje en je knipt omhoog op alle scorelijnen tot deze lijn. Dan verwijder je het kleine rechthoekje aan de zijkant. Je houdt dus 2 grotere rechthoeken over en 2 kleine tabjes.

IMG_0863

Doe tear en tape op de plakrand en plak het doosje dicht.

Voor de onderkant heb ik gewoon Liquid glue gebruikt. Met een gaatjestang pons je de gaatjes. Doe het reepje chocola erin en haal een stukje bakers twine of een stukje lint erdoor als sluiting. Versier naar eigen keuze.

Stampin'Up!

Deze laatste versie is met de Darling Label Punch gemaakt. Deze staat ook centraal in de komende Koffie en Kaart. Aanstaande maandag van 14.00 uur tot 16.00 zijn jullie weer van harte welkom hier op de Faramir.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, koffie en kaart, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s