Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart.

Vandaag is het weer makkelijke maandag en ook nog de maandelijkse Koffie en Kaart middag. Voor de dames heb ik iets voorbereid met het prachtige Delightfully Detailed Laser-Cut Specialty Paper. Dit mooie veelzijdige papier wordt vaak niet opgemerkt in de catalogus wat zonde is want het is erg mooi en je kunt er zoveel mee doen.

Ik heb twee kaarten als voorbeeld gemaakt en omdat eigenlijk de Darling Label Punch Box in de hoofdrol zou staan heb ik nog een oude kaart van stal gehaald.

Stampin'Up!

De eerste kaart heb ik gemaakt door een stuk van het DSP te beinkten met Versamark, daarna te bestrooien met zwart embossing poeder en toen ge-embossed met mijn Heat Gun. Het papier heeft twee kanten, Whisper White en Very Vanilla maar ik vond dit zwarte erg gaaf. Het woordje Hello uit de set heb ik ook ge-embossed, uitgeponst en met dimensionals opgeplakt.Nog wat bling bling erbij en je hebt een heel stijlvol kaartje.

Stampin'Up!

Het tweede kaartje is echt heel anders. Hier heb ik een stuk met inkt en sponsjes bewerkt.Real Red, Cajun Craze, Pumpkin Pie en Crushed Curry geven een prachtig verloop.De tekst komt weer uit de stempelset en heb ik met de bijbehorende pons uit geponst en een extra ponsje in Real Red cardstock die ik door midden heb geknipt en erachter geplakt. Ook het  witte lint heb ik met dezelfde kleuren gesponst.

Stampin'Up!

Super toch dat je met dit papier zoveel mogelijkheden hebt. Er zitten ook hele mooie randen bij, en grote vellen met bloemen waar je bijvoorbeeld gewoon een stukje uitknipt en gebruikt. Ik ben benieuwd wat de dames ervan vinden. Hun resultaten zie je van de week hier wel verschijnen.

Tip: je plakt het papier het beste op, door vloeibare lijm op je silicone matje te doen en dan met een sponsje de lijm op de achterkant van het papier te deppen. Easy Peasy! Het sponsje bewaar ik in een afgesloten doosje en is dan klaar voor een volgend gebruik. Het matje kan je gewoon in een sopje met afwasmiddel en warm water schoon wassen.

Hieronder vindt je de gebruikte producten, wil je een bestelling plaatsen neem dan contact met ons op of klik op de plaatjes dan kom je meteen in onze online shop uit. We helpen je graag! Vooral onze lijm de Liquid Multipurpose Glue of te wel onze TomBow vind ik de beste die op de markt te krijgen is.

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s