Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag : en weer pons dinsdag.

Vandaag laat ik een kaartje zien die ik gecased heb van Krista Frattin een mede Stampin’Up! Demonstrator. Mijn vrienden zijn jaren geleden de dag voor halloween getrouwd en de hele oprijlaan van het kasteel stond toen vol met pompoenen. Voor hun trouwdag leek het mij dus leuk om een pompoen kaart te maken.

Deze pompoen is gemaakt met een stempel uit de Making Christmas Bright stempelset in natuurlijk Pumpkin Pie inkt en wat Daffodil Delight inkt. Voor de bladeren heb ik de Sprig Punch gebruikt in Lemon Lime Twist en Old Olive Cardstock. Het woordje Congrats komt uit de  Sunshine Wishesses Thinlits Dies en als schaduw heb ik met een Pumpkin Pie Watercolor Pencil eronder gekleurd en met een Aquapainter bewerkt. Alle randen heb ik gesponst met Crumb Cake.  Als finishing touch heb ik nog een strikje toegevoegd en wat inktspettertjes. Deze maak je door met je aquapainter inkt op te pakken en dan op een clearblok te tikken. Zorg wel dat je niet alles onder spat hahaha.

ik werk altijd op ons mooie Gridpapier dan heb ik steeds een schone werkplek en kan ik afstempelen of notities maken. Wil jij dit ook bestel het dan bij ons door ons te mailen of op het plaatje hieronder te klikken dan kom je rechtstreeks in onze Online Shop. Dan komen er nog wel verzendkosten bij.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s