Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Resultaten Koffie en Kaart.

Ik had jullie nog de resultaten beloofd van onze Koffie en Kaart. Het was een onverwachte volle bak: 7 dames. Dus mijn twee tafels heb ik maar aan elkaar geschoven.(De  foto hieronder was nadat de dames vertrokken waren.)

IMG_0949

Hartstikke gezellig maar de juf moest flink aan de bak.

Ik had 3 kaartjes voorbereid, het thema was de Darling Label Punch Box. Maar toen ik bezig was kaarten te ontwerpen kwam ik in mijn la het prachtige Delightfully Detailed Laser-Cut Paper tegen en bedacht toen dat hier mee werken ook erg leuk zou zijn. De voorbeelden heb je hier maandag kunnen zien en hieronder kun je bekijken wat voor moois de dames ervan hebben gemaakt. Ik was echt super trots op hun!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Prachtige kleurencombinaties en wat is dat Koper embossingpoeder toch mooi!

Zo leuk ook dat het echt totaal verschillende kaarten zijn geworden. Wil je ook een keer gezellig mee doen? Kijk dan op onze evenementenpagina wat voor activiteiten we gepland hebben staan. De eerstvolgende activiteit is ons Kaartenbuffet, daar zijn nog wat plaatsen voor vrij. En de volgende Koffie en Kaart is op 3 december.

Let ook op: alleen deze maand kan je nog de mooie producten bestellen van de Snowflake Showcase. Ik ben helemaal verliefd op de Dies en op de stempelset Snow is Glistening. Hieronder staan nog wat voorbeeld kaartjes gemaakt door Stampin’Up!:

Mail ons als je een bestelling wilt plaatsen we helpen jou graag,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:


Snowflake Showcase Producten:

Categorieën:kaarten, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s