Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:Pootles

Vandaag laat ik jullie weer een doosje zien die ik ge-cased heb van Sam”Pootles”Hammond Donald. Ik vind haar echt geweldig, zij maakt de mooiste doosjes en maakt er hele duidelijke video’s bij en werkbeschrijvingen in Inches en Centimeters.

Dit is weer zo’n geweldig doosje. Zij heeft het gemaakt om er notecards en enveloppen in te doen maar ik doe er iets anders in.Wat, kan ik nog niet zeggen want degene voor wie deze doosjes bestemd zijn hebben het nog niet gekregen.

Ik heb gekozen voor het mooie Broadway Bound Specialty Designer Series Paper. Prachtig goud glanzende opdrukken aan de ene kant , felle kleurtjes aan de andere kant. Ik vind dit echt een sjiek doosje geworden.En de maat was precies goed voor wat ik er in wilde doen.

Stampin'Up!

Hier is de link van haar filmpje:Frosted Florals Note Card box

Aanstaande zaterdag gaan Mandy en ik naar On Stage. Het evenement van Stampin’Up!. We zien dan demonstrators van uit het hele land, krijgen de nieuwe Sale-a-Bration folder te zien, dus ook nieuwe producten. Mogen al met de nieuwe spullen spelen en hebben ook een Prize-Patrol waarbij je mooie producten wint. Ieder jaar worden dan ook de prijzen uitgereikt voor de beste verkoop, beste recruter, beste teamleider etc. Onze Teamleidster Helene is in 3 categorieën de nummer 1 geworden: super trots op haar en zo blij dat we in haar team zitten. Helaas voor ons ( fijn voor haar en Kaylee) zitten zij in Orlando bij de Amerikaanse On Stage. Maar wij gaan gewoon heel hard juichen met ons team. Dat is het mooie van Stampin’ Up!, je ontmoet zoveel leuke mensen en maakt nieuwe vrienden. en je bent onderdeel van een fijn team. I love my job! Wil jij ook bij ons gezellige team horen, je krijgt dan 20% korting op je aankopen en je mag een starterspakket uitzoeken ter waarde van 175 euro en je betaald maar 129 euro! Neem  contact met ons op. Wij leggen je dan alle voordelen uit, en nee er zit geen addertje onder het gras: als je wilt stoppen kan dat. Je kan dit doen om goedkoper aan je Stampin’Up! spullen te komen ( zo ben ik ook begonnen) of om er meer mee te doen zoals bv Workshops geven etc.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, Stampin'Trimmer, Stampinup

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s