Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Bijna On Stage!

Vandaag laat ik hier het mooie kaartje zien wat Mandy voor Helene en Kaylee heeft gemaakt. Onze Teamleidster en haar dochter zijn op dit moment in Orlando bij het grote OnStage feest in Amerika. Ze mochten van Stampin’ Up! naar Disney: wow. Wij viertjes zijn allemaal gek van Disney, Pooh en Harry Potter dus we begrijpen elkaars enthousiasme.  We hebben al mooie foto’s gezien en genieten hier mee van al het moois wat zij meemaken. Onze droom is om ooit ook naar On Stage in Amerika te gaan maar genieten nu nog van alle kleine stapjes op de weg daar naar toe.

Ik ben van de week Zilver geworden en dat was ook mijn doel voor dit jaar dus ik lig goed op schema. Je begint als je instapt bij Brons, dan wordt je Brons Elite en nu ben ik dan Zilver. Bij iedere stap horen voordelen en dat stimuleert je om door te gaan.

Nu terug naar het kaartje. Voor de echte Disney Fans zo herkenbaar : Mickey en Minnie. De rondjes zijn uitgeponst en de strikjes zijn gemaakt van 2 hartjes uit de Dies van Pretty Park Framelits. De Letters komen uit de Pick a Pennant set. Leuke kaart voor kids of andere DisneyLovers.

Stampin'Up!

Hieronder zie je de gebruikte producten, wil je een bestelling doorgeven dan kan dat. Wij helpen jou graag! Twijfel je nog over de Snowflake Showcase, de Velvet Sheets zijn al uitverkocht. Het gaat dus hard. En op is op! Het zijn zulke mooie producten , je maakt er prachtige kerst producten mee maar kan ze ook door het jaar gewoon gebruiken.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Snowflake Showcase:

Categorieën:Big Shot, Dies, Geen categorie, kaarten, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s