Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo, eindelijk naar OnStage zaterdag!

Yeah eindelijk is het zover en mogen we naar OnStage in Utrecht. Dit jaar zat het zo vol dus blij dat we beiden konden gaan. De laatste keer kon ik niet dus super blij dat we nu weer mee mogen feesten. Wat is OnStage hoor ik jullie denken. Dat is een feest dat georganiseerd wordt door Stampin’Up! voor al haar demo’s. We zitten dan in een zaal vol mensen die 1 en dezelfde Hobby delen ( of verslaving hihihi), krijgen demonstraties, de nieuwe catalogussen en kadootjes. Maar het allerleukste blijft toch dat je je teamgenootjes en con-collega’s weer ziet. We zitten verspreid over het hele land en hebben vaak alleen via het internet contact, dus super leuk elkaar weer in het echt te zien. En deze OnStage is speciaal omdat we het 30 jarig jubileum vieren.

Normaal mogen we niks laten zien maar de regels zijn veranderd dus we proberen morgen al wat leuks te laten zien. Hou onze social media kanalen dus in de gaten. Gisteren had ik trouwens mijn 600ste post op Instagram geplaatst, niet slecht voor iemand die 3 jaar terug nog geen Insta had en niet wist wat een blog was. Fijn weekend,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, Over mij, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s